Gemeente Rotterdam

Één stad, één aanspreekpunt voor ondernemers

‘Samen bouwen wij aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad, met hart voor Rotterdam en de mensen die er komen, wonen en werken’.

Met accountmanagement richt de gemeente zich vooral op strategische partners. Zoals grote bedrijven en middelgrote ondernemers en organisaties. Die investeren veel in de stad, bieden werkgelegenheid, zijn trendsetter of icoon voor het Rotterdamse bedrijfsleven. Dit willen we als gemeente maximaal faciliteren. 

Met deze partners hebben we persoonlijk contact. Zo bespreekt de accountmanager elk jaar hoe het gaat, wat trends en ontwikkelingen zijn en wat ondernemers vinden van de dienstverlening. Wat hebben zij nodig om goed te kunnen ondernemen in de stad? De accountmanager maakt hen wegwijs in de regelgeving, legt verbindingen en ondersteunt waar nodig en gewenst. Zo werken we niet alleen aan een goede relatie, maar krijgen als gemeente ook informatie die we kunnen gebruiken als input voor ons beleid. Zoals over vestigingsvoorwaarden en werkgelegenheid. Onze accountmanagers brengen ook bedrijven met elkaar in contact. Om met elkaar samen te werken en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

 

 

Contactpersoon:Yvonne Spijkers 
Functie:Accountmanager MKB 
Telefoon:06-23268660 
Fax: 

https://www.linkedin.com/in/yvonne-spijkers-539a622a

google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder