Mamascreen

Mamascreen is een full service videoproductiebedrijf. Onze focus ligt op de zakelijke markt en daarmee ook onze expertise. Mamascreen is een creatieve, jonge onderneming met rijke ervaring en een vooruitkijkende blik op de productie van bedrijfsfilms, commercials, animaties (2D/3D), filmtrailers, productvideo’s en instructiefilms.

We produceren eigenlijk alles met betrekking tot video, waarbij we ons kunnen onderscheiden in vormgeving. Klanten van Mamascreen zijn zowel het midden- klein bedrijf als grote multinationals, voornamelijk afkomstig uit Nederland en België maar met uitschieters uit Duitsland, Oekraïne en Engeland.

Mamascreen leidt het productietraject van begin tot eind. U mag van ons ook verwachten dat we meedenken in de extra (marketing)mogelijkheden van films na afronding.


De beeld- en geluidskwaliteit staat bij ons voorop. Per project wordt bekeken welke apparatuur en crew daarbij het beste past. Onze mensen zijn dagelijks bezig met hun specialisme, voornamelijk voor nationale televisie en (inter)nationale bedrijven. Een groot voordeel is dat we werken, en kunnen werken, met de nieuwste en beste apparatuur die beschikbaar is. Voor opdrachtgevers betekent dit overigens dat we te maken hebben met lage overheadkosten.


De postproductie mag tot onze specialiteit worden gerekend. Motion graphics en animaties zijn daarin van een belangrijke toegevoegde waarde.
 
Dat wij een vooruitstrevend productiebedrijf zijn blijkt onder meer uit het feit dat we in Nederland één van de eerste productiebedrijven zijn die producties kan leveren in stereografisch 3D.

 

Contactpersoon:Marcel Morcus 
Functie:Managing Director 
Telefoon:010-2023488/06-15018909 
Fax: 

marcelmorcus/nl mamascreen?fref=ts Mamascreen/

google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder