Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Het Bilderberg Parkhotel ligt in het hart van Rotterdam, op loopafstand van het Erasmus MC en pal naast het beroemde museum Boijmans Van Beuningen. Restaurants en bars zijn gelegen op 250 meter afstand in de levendige Witte de Withstraat.

Het Parkhotel vormt een prima uitvalsbasis om de stad te verkennen. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

De kamers zijn ruim en uitgerust met kwaliteit bedden en linnen. De luxe torenkamers bieden onze gasten een wijds uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het hotel beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats.

In ons Restaurant 70 wordt een menu van Franse en mediterrane gerechten geserveerd. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras in de tuin ontbijten, lunchen en dineren.

Het hotel ligt uiterst centraal, naast het museumpark, naast metrostation Eendrachtsplein, op loopafstand van musea, theaters en het winkelgebied de Koopgoot.

Voor onze zakelijke gast ligt het World Trade Centre en Congres Centre De Doelen op 900 meter van het hotel. De luchthaven Rotterdam The Hague Airport is op 10 minuten rijden van het hotel.

 

Contactpersoon:Erik de Wit 
Functie:General Manager 
Telefoon:010-4363611/06-53775552 
Fax:010-4364212 

/pub/erik-de-wit/a/145/392 /De.Bilderberg /BilderbergPH

google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder