Beurs-World Trade Center

Beurs-World Trade Center: The Setting for Success!
Het Beurs-WTC is een veelzijdig gebouw in het centrum van Rotterdam waar flexibiliteit en dienstverlening op het hoogste niveau centraal staan. Het Beurs-World Trade Center biedt huisvesting aan circa 240 (inter)nationale bedrijven. Kantoor houden in Beurs-WTC kan al vanaf 34m2 v.v.o. De architectuur, de imponerende entree, de mooie interieurs en het eigentijdse comfort worden alom gewaardeerd. Naast kantoorruimten worden ook de winkelruimten in de plint van het gebouw verhuurd.

Beurs-WTC is tevens een representatieve, eigentijdse en stijlvolle omgeving voor onder andere nationale en internationale congressen, beurzen, zakelijke en/of feestelijke evenementen, vergaderingen, cursussen, productpresentaties en persbijeenkomsten. Beurs-WTC biedt 37 unieke ruimten geschikt voor 10 tot 1.000 personen en gecombineerd tot een veelvoud daarvan, dedicated project management, eigen catering, eigen AV & ICT en een ambiance waarin design en allure centraal staan. Beurs-WTC is een met 5 hamers erkend congresbedrijf en bezit tevens het gouden niveau van het duurzaamheidskeurmerk The Green Key.

Bij het Business Center van Beurs-WTC kan men terecht voor secretariële ondersteuning. De dames van het Business Center nemen bijvoorbeeld uw telefoon aan, verzorgen uw mailings, verzorgen uw post(adres), notuleren, bieden administratieve ondersteuning en/of zijn uw hostess. Of u nu huurder bent van Beurs-World Trade Center of niet, zij staan altijd voor u klaar.

De WTC Club Rotterdam, met circa 300 leden afkomstig uit de regio Rijnmond, heeft met een eigen Clublounge haar thuisbasis in Beurs-WTC. Jaarlijks worden tientallen evenementen georganiseerd, denk aan borrels, speeddates, lunches en bedrijfsbezoeken.

Tot slot is de Beurs-WTC afdeling Beurzen/eigen producties actief met de organisatie van de eigen beurstitels: People’s Business, Rotterdam Marathon Sport Expo en Enjoy! Rotterdam. 

Contactpersoon:Jessica Steur  
Functie:General Manager 
Telefoon:010-4054462 
Fax: 

https://nl.linkedin.com/in/jessica-steur-56768711/nl BeursWTC?sk=wall Beurs_WTC

google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder