WebArchitects

WebArchitects

Een vindingrijk e-commerce bureau uit Amsterdam. Wij zijn experts in het maken van webwinkels. Webwinkels die meer verkopen. Die uitnodigen. Bezoekers verleiden. Door het creëren van een optimale gebruikerservaring. Met slimme marketing instrumenten. Zodat kijkers, kopers worden.

WebArchitects
Wij slaan een brug tussen on- en offline. Transformeren traditionele winkelschappen tot driedimensionale catalogi. Maken een assortiment transparant.  

Wij houden niet van zoeken. Wel van vinden. Of gevonden worden. Daarom wijzen wij Google de kortste weg. Optimaliseren webwinkels voor zoekmachines. Sluiten we aan op Social Media. Starten de conversatie en zoeken de dialoog op. Volgen je op de voet. Omdat we willen weten wat je beweegt.

Wij zijn voorbereid op mobieltjes en tablets. Want wij bouwen webwinkels volgens de laatste norm. Bijvoorbeeld die van de Thuiswinkel organisatie. Denken drempelvrij. Zodat u veilig zaken doet. Overal en altijd bereikbaar bent.

Wij besparen ook tijd. Dus geld. Door de webwinkel op uw backoffice aan te sluiten. Of te koppelen aan uw leverancier. Zodat producten zichzelf onderhouden. Orders eenvoudig verwerkt worden.

Wij denken vooruit. Dus liggen we wel eens dwars. Noem ons een tikkeltje eigenwijs. Maar vooral nieuwsgierig. Dat zijn we van aard. Daarom meten en analyseren wij alles. Zoals kijk-en-koop-gedrag. Kennis die we met u delen.

Bovenal voegen wij kleur toe. Met uitdagende concepten en opvallende ontwerpen.  Wij werken dan ook voor inspirerende klanten. Aan leuke projecten. Waar we prijzen mee winnen. Dat doen we al meer dan 15 jaar. Met een team van 15 gedreven professionals. Die allemaal hun vak verstaan. Aangenaam. Wij zijn WebArchitects.

RightClick
Een innovatief E-commerce platform. 15 jaar kennis en ervaring in één handzaam software pakket. Ontwikkeld voor en door klanten. Klanten met ambitie. Die de lat hoog leggen. Verkopen willen stimuleren. Gebruikerservaring willen optimaliseren. Efficiency willen realiseren. Daardoor is de software doorspekt met handige tools en slimme marketing instrumenten. Die eenvoudig te activeren zijn. Zodat een goed idee snel in de praktijk toepasbaar is.

RightClick draait in de cloud. Het enige dat je nodig hebt is een browser. Overal en altijd toegankelijk. Geen ingewikkelde installatie procedures. Geen kostbare implementatie trajecten. Ook de hosting, back-ups en beveiliging. Alles is geregeld. 


google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder