Neverdull

Hallo, wij zijn het Rotterdamse internetbureau NeverDull, voor inspirerende en boeiende online concepten en het ontwikkelen van doelgerichte online software. Een stel jonge honden, nerds, creatieve vakidioten en technische hoogstaanders. We maken geen saaie, duizend-in-een-dozijn websites of kant-en-klare boekhoudpakketten. Hoe en wat dan wel? Campagnes die net even anders zijn en software die je organisatie daadwerkelijk efficiënter laat werken. Alles wat met code te maken heeft, is onderdeel van ons DNA.

Online concepts
Je doelgroep betrekken, overtuigen of informeren. Zij bevinden zich online, en jij dus ook. Aan de hand van gave online concepten bereiken we samen jouw doel. Het plan is belangrijk, de inzet van gave technieken en middelen net zo. Conversie? Graag. Verassen? Altijd. We werken een gedegen concept uit, van A tot Z. En het mooie is dat we alle kennis zelf in huis hebben om het vervolgens te realiseren en te laten slagen. Of het nou gaat om digitale Touch Tables, Virtual Reality, Augmented Reality, websites, apps of online marketing: we vinden het allemaal even cool.

Online software
Je wilt optimaal, snel intern overzicht. Je weet wel, in een oogopslag alle data voorhanden: de planning, de boekhouding, hoe, wie, wat, waar zitten de medewerkers. Geen ingewikkelde softwareprogramma’s of ellenlange Excel sheets. Gewoon, snel werken in een veilige online omgeving waar je altijd en overal toegang tot hebt alle data. Onze kracht zit hem in het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen en het vertalen van de praktijk naar een doelgerichte en efficiënte online omgeving waar iedereen zijn eigen rol heeft.

Geïnspireerd?
Zin en tijd voor een kop koffie samen? Gewoon, om even te sparren zodat je precies weet waar je moet zijn voor je volgende online campagne of voor de volgende stap in het nieuwe werken. Wij leren je graag beter kennen!


google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder