Sprank Interieurprojecten

Sprank Interieurprojecten ontwerpt en realiseert gebruiksklare werkomgevingen.


Wij geloven dat een goede kantoorinrichting bijdraagt aan het succes van bedrijven. In een kantoor waarvan de lay-out is afgestemd op de organisatie, kantoormeubelen de juiste vorm en afmeting hebben en goed ingesteld worden, kunnen de medewerkers efficiënt werken. Als ook de kleuren de juiste sfeer uitstralen en afgestemd zijn op de corporate identity en materialen duurzaam zijn, maakt dat de mensen trots op het bedrijf waarvoor zij werken en kan er met plezier gewerkt worden.  

Functionaliteit, duurzaamheid en creativiteit zijn de speerpunten bij het maken van een ontwerp toegespitst op uw bedrijf. Door het brede assortiment, dat varieert in stijl, prijs en toepassing, biedt Sprank oplossingen voor architecten en eindgebruikers variërend van kantoren, banken, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en bibliotheken.

We inventariseren en bespreken met u wat u wilt bereiken met een nieuwe huisvesting of de renovatie van het huidige gebouw. We brengen in beeld hoe de inrichting van het kantoor er toe kan bijdragen dat de gebruikers efficiënter en plezieriger hun werk kunnen uitvoeren
Sprank begeleidt het project van ontwerp, demontage, aanpassingen aan technische installaties, systeemwanden, vloerbedekking, zonwering, meubilair, verlichting tot en met de juiste instelling van de werkplek.

Door de verscheidenheid van ons assortiment in vormgeving en prijsstelling zijn wij in staat om voor elke organisatie een unieke inrichting te realiseren.

Contactpersoon:Juulke Broos 
Functie:Account Manager 
Telefoon:010 476 51 88 
Fax: 

/pub/juulke-broos/32/a1a/93 /sprankinterieurprojectenbv?fref=ts

google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder