RET

Maatwerk in mobiliteit

Reizen is voor veel medewerkers elke dag anders: de ene keer is het handig om de auto te gebruiken; de volgende dag werk je thuis; en de dag daarna moet je in het centrum van de stad zijn en neem je het liefst de metro.

Steeds meer bedrijven ontdekken dat de (lease)auto minder vanzelfsprekend wordt als vervoermiddel. Dat komt deels door gebrek aan parkeerplaatsen, files en hogere belastingbijtelling. Nieuwe flexibele manieren van werken (thuis of onderweg) vragen daarnaast om andere reispatronen. Medewerkers zijn tegenwoordig meer gebaat bij een pakket dat in alle mobiliteitsbehoeftes voorziet en hen meerdere opties biedt.

DeMobiliteitsManager is de zakelijke alles-in-één vervoersoplossing van de RET, waarmee u verschillende vervoersmiddelen combineert in één flexibele, centraal beheerde oplossing. Medewerkers kunnen reizen met alle openbaar vervoersmogelijkheden en gebruikmaken van aanvullende diensten als taxi, OV-fiets en Greenwheels.

Daarnaast faciliteert deMobiliteitsManager ook het parkeren op P+R-terreinen, op straat en in parkeergarages en kunnen medewerkers tanken door heel Nederland. Via een overzichtelijke online portal bepaalt de werkgever voor iedere medewerker welke vervoersmogelijkheden beschikbaar zijn.

De totale reiskosten komen op één overzichtelijke factuur aan het eind van de maand. Via de online portal heeft de werkgever realtime inzage in de reiskosten en -bewegingen van de organisatie. Medewerkers hebben een eigen online portal waar ze per reis kunnen aangeven of deze privé of zakelijk is gemaakt. Bonnetjes en declareren behoren hierdoor tot het verleden. De administratie wordt gemakkelijker en medewerkers waarderen de keuzevrijheid die ze krijgen.

Wilt u meer weten over deMobiliteitsManager? Neem dan contact op met Maddy Bolhuis.

Over ons

De RET is het openbaar vervoerbedrijf van de regio Rotterdam. We streven naar perfect georganiseerd openbaar vervoer met de hoogste kwaliteit voor de reiziger. Met circa 3.000 medewerkers vervoeren we dagelijks ongeveer 600.000 reizigers.

Contactpersoon:Maddy Bolhuis 
Functie:Manager Propositie Marketing 
Telefoon:010 447 6408/06 819 53 184 
Fax: 
Website:www.ret.nl 

@RETRotterdam

google maps, bezig met laden...
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder