Kerstontbijt 20 december

20/12/18

Beste leden,

Dit belooft een prachtige afsluiting van het jaar te worden, want op donderdag 20 december 2018 nodigen wij u graag uit van 08.00 - 10.00 uur, voor een pannenkoekenontbijt in kerstsferen!

Wij ontvangen u deze ochtend bij Zwarte Zwaan Events (Parkhaven 9), waar uw gastvrouw Esther Schoutrop (sales en event manager) er naar uit kijkt om u te ontvangen.

Na de ontvangst geeft Esther een korte presentatie en gaan we daarna naar de Pannenkoekenboot voor een vaart inclusief pannenkoekenontbijt. Ook worden er vers afgebakken broodjes met beleg geserveerd.

Programma:

08.00 uur:                           Ontvangst restaurant de Zwarte Zwaan (Parkhaven 9)
08.15 uur: Welkomstwoord door Natasja Jongenotter, Manager Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en presentatie Zwarte Zwaan Events
08.30 – 08.45 uur: Lopen en inschepen Pannenkoekenboot (Parkhaven 13)
08.45 - 10.00 uur:               Ontbijten en rondvaart Pannenkoekenboot
10.00 uur:             Einde bijeenkomst


Over Zwarte Zwaan Events:

Zwarte Zwaan Events is eigenaar van een serie attracties in Rotterdam. Met deze attracties verzorgen wij van een enkele belevenis tot complete dagarrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van lekker dineren tot complete feestavonden. Wij zijn geen nieuwe speler maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Daar wij niet alleen een gastheer zijn maar ook een organisatiebureau is het heel prettig samenwerken. Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van het perfecte dagje uit in Rotterdam.

Onze kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft u dus nooit ver te reizen. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wij kennen de Leisure markt goed en hebben een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

Aan- of afmelden Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam bijeenkomst:

Meld u nu aan of af voor deze bijeenkomst via onderstaande button. Binnenkort ontvangt u het programma en de deelnemerslijst van ons. Uw investering voor het ontbijt bedraagt € 25,01 per persoon (inclusief btw). U ontvangt hiervoor na het ontbijt per e-mail een factuur (afkomstig van e-mailadres (k.vanelten@ronaldmcdonaldhuis.nl).
Heeft u vragen, stel ze gerust per mail via stuurgroep@businessbreakfastclubrotterdam.nl.Naar overzicht
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder