Ontbijt bij Cemex Trescon

31/01/19

Het nieuwe businessjaar begint in Bleiswijk!

Voor het eerste ontbijt van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam,op donderdag 31 januari 2019, nodigen wij u graag uit van 08.00 - 09.30 uur, aan de rand van Bleiswijk, bij Cemex Trescon.

Goed zichtbaar aan de A12, daar waar de HSL de snelweg kruist, ligt Bedrijvenpark Prisma. Wij ontvangen u deze ochtend bij Cemex Trescon, (Spectrumlaan 5 in Bleiswijk), waar Alex de Graaf (directeur) en Benno Ceelen (commercieel manager) er naar uit kijken om u te ontvangen.


D
e bevlogen gastheren geven u na het ontbijt een rondleiding in het warehouse, waarvandaan zo’n 15.000 producten de weg naar de eindgebruiker weten te vinden.

Programma:

08.00 uur:                           Ontvangst bij Cemex Trescon

08.20 uur:

Welkomstwoord door Natasja Jongenotter, Manager Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en Benno Ceelen, Cemex Trescon

08.30 – 09.15 uur:

Ontbijten en netwerken

09.15 uur:            

Mogelijkheid tot rondleiding

09.30 uur:            

Einde bijeenkomst


Over Cemex Trescon:

pand cemex


Cemex Trescon B.V. is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten,persoonlijke beschermingsmiddelen, medische en facilitaire disposables. Dagelijks worden onze producten gebruikt op de werkvloer van onder andere de gezondheidszorg, de voedingsindustrie en de facilitaire dienstverlening. Daarnaast leveren wij aan supermarkten, horecagelegenheden, wellnesscentra, automotive & offshore organisaties en de land- en tuinbouw. Ons assortiment bevat niet alleen bekende merken, maar ook ons eigen huismerk CMT, dat inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde op het gebied van disposables en desinfectie.


Aan- of afmelden Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam bijeenkomst:


Voor deze bijeenkomst kunt u zich aanmelden via stuurgroep@businessbreakfastclubrotterdam.nl. Vanaf maandag bellen we u ook om te vragen of u bij deze eerste bijeenkomst van het jaar aanwezig kunt zijn. 

 
Uw investering voor het ontbijt bedraagt € 25,01 per persoon (inclusief btw). U ontvangt hiervoor na het ontbijt per e-mail een factuur (afkomstig van e-mailadres (k.vanelten@ronaldmcdonaldhuis.nl).

Heeft u vragen, stel ze gerust per mail via stuurgroep@businessbreakfastclubrotterdam.nl.

Hartelijke groet,
Stuurgroep Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia RotterdamNaar overzicht Aan- of afmelden
Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder