Het Ontbijt

Het Ontbijt
Iedere laatste donderdag van de maand van 08:00 – 09:30 ontbijten we bij een aangesloten lid. Tijdens de bijeenkomst presenteert de gastheer/gastvrouw zijn/haar bedrijf aan de aanwezigen.
Het ontbijt is een middel om te netwerken en elkaar beter te leren kennen.

Investering ontbijt € 25,00 per persoon per ontbijt
De Stuurgroep van de Business Breakfastclub houdt graag rekening met de begrotingen en budgetten van uw organisatie. Daarnaast bieden wij al onze leden gelijke kansen en mogelijkheden. Waar bij andere Breakfastsclubs de gastheer/gastvrouw het ontbijt van de aanwezigen voor rekening neemt, doen wij in Rotterdam dat geheel op onze eigen wijze. Iedere deelnemer aan het ontbijt betaalt € 25,00.

Waarom?
Ons gemeenschappelijk doel is het financieel ondersteunen van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. De kosten voor het organiseren en financiëren van een ontbijt voor alle leden loopt al gauw op naar € 2.000,00. Wij geloven dat u net als wij vindt dat per persoon een vastgesteld bedrag betalen efficiënter en effectiever is.

Wij geloven in de kracht van gelijkheid. Ieder lid heeft dezelfde kansen en mogelijkheden. Door deze invulling, heeft ieder lid de mogelijkheid als gastheer/gastvrouw op te treden en zijn/haar bedrijf te presenteren.


Follow us
Deel onze pagina
Een ontbijt-je met een goed gevoel!Lees verder