Business Breakfastclub
De 5 vragen aan...

De 5 vragen aan...

Willem van Dalen

Elke maand vragen we leden het hemd van het lijf en stellen we 5 prangende vragen. Deze maand hebben we het genoegen met...


Willem van Dalen

 

1. De leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia (BBC) willen graag meer leren over uw bedrijf, over uzelf; kunt u ons iets vertellen over de activiteiten en uw functie?

Willem van Dalen Hospitality & Facility management biedt interim management op het gebied van facility management en bedrijfsvoering in meer algemene zin. Daarnaast is Willem gespecialiseerd in het gastvrijer maken van uw bedrijf of organisatie voor uw gasten. Door middel van zijn programma ‘Geven is krijgen’ heeft hij menig bedrijf een enorme boost gastheerschap gegeven waardoor de klanten (gasten) van die bedrijven zich beduidend meer welkom voelen.

 

2. Wat maakt uw bedrijf bijzonder?

Mijn opdrachtgevers waarderen vooral mijn persoonlijke en energieke aanpak. Het meest bijzonder is mijn programma ‘Geven is krijgen’, door de inzet van de kracht van gastheerschap worden uw medewerkers (nog) gastvrijer waardoor uw klanten zich nog meer welkom voelen bij uw bedrijf. En waarom dat belangrijk is, ... weet u als ondernemer natuurlijk al lang! 

 

3. Sinds wanneer bent u lid van de BBC, en waarom is uw bedrijf lid geworden?

Vanaf het allereerste begin!
In eerste instantie heb ik een gastvrijheid workshop aangeboden tijdens de speciale vrijwilligersdag voor de vrijwilligers van het Huis. Daarna ben je natuurlijk verkocht, wat een goed en mooi doel. De BBC startte toen en ik ben meteen lid geworden.

 

4. Naast de belangrijke financiële bijdrage van uw bedrijf via de BBC aan ‘ons Huis’, wat levert de deelname uw bedrijf, uzelf op?

Hoewel ik daar niet op uit was, heb ik toch al drie opdrachten via de BBC kunnen doen.
En daarnaast levert het heel veel mooie momenten op. Zo fietste ik al tweemaal de Home ride voor huis Sophia, de eerste keer 375 km van de 500, de tweede keer 425 km. Op naar de volledige 500!

 

5. Ter afsluiting, wat wilt u graag nog delen met de andere leden?

In 2020 wil ik zelf weer meedoen aan de Homeride met een team voor ons huis. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met trainen. Wie doet er mee?
Ik ben niet zo'n ochtendmens maar voor de ontbijtjes van de BBC sta ik met alle liefde vroeg op.