Best Business Friends
De 5 vragen aan...

De 5 vragen aan...

Edwin Bos

Elke maand vragen we leden het hemd van het lijf en stellen we 5 prangende vragen. Deze maand hebben we het genoegen met...

 

Pasfoto Edwin Bos Promar

 

1. De leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia (BBC) willen graag meer leren over uw bedrijf, over uzelf; kunt u ons iets vertellen over de activiteiten en uw functie?

Ik, Edwin Bos, ben mede-eigenaar van Promar Sales International. Wij zijn al ruim 36 jaar gespecialiseerd in promotieartikelen, relatiegeschenken en thema- kerstpakketten.
Het volledig ontzorgen van klanten op dit terrein is mijn dagtaak en doel.

 

2. Wat maakt uw bedrijf bijzonder?

Het bijzondere aan ons bedrijf is, naast het brede assortiment en mooie showroom, het adviseren en meedenken met onze klanten over de beste wijze om optimaal aandacht te krijgen, zowel van klanten als van eigen personeel, voor de door ons geleverde artikelen.
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe concepten op basis van bestaande producten.

 

3. Sinds wanneer bent u lid van de BBC, en waarom is uw bedrijf lid geworden?

Wij zijn lid van de BBC sinds 2013. De voornaamste reden is mijn eigen vaderschap waardoor  ik me steeds meer ben gaan realiseren hoe kwetsbaar kinderen en hun gezondheid kan zijn en welke impact dit op een gezin kan hebben.

 

4. Naast de belangrijke financiële bijdrage van uw bedrijf via de BBC aan ‘ons Huis’, wat levert de deelname uw bedrijf, uzelf op?

Naast het feit dat ik een groot aantal leuke mensen, waarvan enkele klant zijn geworden, heb leren kennen middels de BBC-bijeenkomsten, verschaffen de bijeenkomsten ook een interessant en vaak leerzaam “kijkje in de keuken” bij andere bedrijven. En last but not least het dankbare gevoel toch iets bij te kunnen dragen aan het wat draaglijker maken van het leed waar helaas veel gasten van het Ronald McDonald …….. helaas mee te maken krijgen.

 

5. Ter afsluiting, wat wilt u graag nog delen met de andere leden?

Geniet van het leven en de dierbaren om je heen!! En waar mogelijk draag een steentje bij om het leed van andere mensen te verzachten. Dit hoeft niet alleen met financiële steun maar zelfs een klein beetje aandacht kan soms al wonderen verrichten.

 

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.