Best Business Friends
De 5 vragen aan...

De 5 vragen aan...

Tatiana van Rijswijk

Elke maand vragen we leden het hemd van het lijf en stellen we 5 prangende vragen. Deze maand hebben we het genoegen met...  Tatiana van Rijswijk

Balthazar Breems

1. De leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia (BBC) willen graag meer leren over uw bedrijf, over uzelf; kunt u ons iets vertellen over de activiteiten en uw functie?

”Vind structuur waar je woont, werkt of leeft, en cultuur als persoonlijkheid. Want jij bent natuurlijk gewoon door van nature ongewoon te zijn.”
Dit zijn de eerste regels van onze Spoken Word. Een Spoken Word is een kunstuiting, een gestructureerde kunstvorm dat een verhaal vertelt dat verteld dient te worden. Een verhaal over InnerVida. Maar vooral… een verhaal over jou.
Als founding mother van een geweldige club OntplooiingsArchitecten gaan wij dagelijks op pad om impact te genereren en InnerVatie tot stand te brengen op het gebied van duurzame ontplooiing van mens en organisatie. We maken het ongewone gewoon doordat we de natuur van de mens weer terugbrengen in de structuur en cultuur van teams en organisaties. Wat wij allemaal doen om dit te realiseren.
Ontplooiing van mensen, teams en organisaties
Van het coachen van teams, organisaties of individuele medewerkers tot aan het begeleiden van processen; met passende interventies en assessments raken we de juiste snaar. In co-creatie, doelgericht en op maat. Zo kan de organisatie zich succesvol ontplooien en de veerkracht krijgen om mee te bewegen met verandering of zelf verandering in gang te zetten. Transformatie vanuit het waarneembare gedrag en de onbewuste aansturing. Dit doen we door:
• Advisering & implementatie van verandertrajecten; democratische en inclusieve verandering door co-creatie.
• Richtinggevende opleidingsjaartrajecten; een leven lang in-company leren.
• Individuele coachingstrajecten en groepsdynamische team coaching; de ervaring van je leven.
• Strategisch talentbenutting & competentiemanagement; optimale verandering vanuit het persoonlijk onbewuste.
• Organisatie- en teamanalyses en assessments; een prettige confrontatie met het aanwezige potentieel.
• Interactieve kick-offs en inspiratie experiences; de energieboost die beweging mogelijk maakt.
• Persoonlijk leiderschapstrajecten en implementatie van Circulair Leiderschap; versnellen door te vertragen, de puurste vorm van persoonlijk leiderschap.
• Vision in Human Being Design; geïnspireerd en met energie de toekomst uitzetten.

2. Wat maakt uw bedrijf bijzonder?

Stel je eens voor dat jij in een wereld leeft waar je weer volledig natuurlijk mag zijn?
Dit is InnerVatie. Innervatie omdat daarmee de natuurlijke mens weer teruggebracht wordt in de structuren en culturen van teams en organisaties. De natuurlijke mens… de mens met een onbewuste aansturing… hetgeen mensen drijft, waar mensen energie van krijgen en ook waar het oneindige potentieel nog ligt te wachten om tot ontplooiing te komen. Hoe ongewoon gewoon is het om daar elke dag mee bezig te mogen zijn. Het is voor ons dagelijks een eer om mens en organisatie te laten ontplooien. Duurzame impact creëren waarbij door een ieder verantwoordelijkheid wordt genomen. Onze ongewoon gewone wijze van werken maakt ons dus bijzonder…met open mind, open hart en open will dagelijks op een no-nonsense wijze aan de slag met maar een doel…het ontplooiingspotententieel vanuit aandacht en verbinding ontsluiten bij mensen, in teams en organisatie. Waarom? Gewoon omdat we daar ongewoon gewoon goed in zijn.

3. Sinds wanneer bent u lid van de BBC, en waarom is uw bedrijf lid geworden?

Wij vinden het ook belangrijk om bij te dragen aan goede doelen en doelgroepen die het minder goed hebben of geholpen mogen worden in onze wereld. Vandaar ons lidmaatschap al ongeveer 5 jaar.

4. Naast de belangrijke financiële bijdrage van uw bedrijf via de BBC aan ‘ons Huis’, wat levert de deelname uw bedrijf, uzelf op?

Leuke en boeiende conversaties, mooie en goed georganiseerde bijeenkomsten, het delen van verhalen en zichtbaarheid van InnerVida en bijzondere mensen/leden

5. Ter afsluiting, wat wilt u graag nog delen met de andere leden?

Als mens ben je gelukkig als je doet wat je het allerliefste doet, als je doet waar je goed in bent. En als je begrijpt wie je bent, wat je als mens drijft en hoe je je doel kunt bereiken, is het bewegen richting je persoonlijke doel, het doel van je team of strategie van je organisatie een stuk gemakkelijker. Dan ben je ongewoon gewoon lekker bezig en kom je optimaal tot je recht binnen de context van waarin je woont werkt en leeft. Dat gunnen wij iedereen!

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.