Business Breakfastclub

Op donderdag 28 november a.s. vindt de ontbijtbijeenkomst plaats op de plek waar we het allemaal voor doen: het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Het ontbijt deze ochtend wordt aangeboden door 2 leden van de BBC, Karin Wagenaar van Dynamic Forwarding en Irma de Winter van Industrieel Toerisme.

Over Dynamic Forwarding:
Dynamic Forwarding BV is opgericht in 2019 door Karin Wagenaar en Eddy Sluyter.
Wij verzorgen wereldwijd transporten via alle modaliteiten (lucht/zee/weg) en kunnen alle soorten equipment inzetten.
Daar wij aangesloten zijn bij een internationaal netwerk kunnen wij ook alle service bieden op het gebied van douane formaliteiten en huisleveringen in ieder land ter wereld. Bekend staan wij om onze kennis/service en klantvriendelijkheid.

Over Industrieel Toerisme:
Industrieel Toerisme organiseert al meer dan 20 jaar zakelijke en educatieve tours door de Rotterdamse Haven.
Een 30-tal gidsen begeleiden alle groepen, zowel per bus als tijdens een vaartocht. Middels de kennis en het gastheerschap van deze gidsen zijn alle groepen verzekerd van een geweldige dag in de haven.
Alle tours worden op maat gemaakt voor de klant. Eveneens hebben wij toegang tot diverse bedrijfsterreinen, zoals APM Terminals, ECT en EMO. De Rotterdamse haven is een beleving voor iedereen en wij organiseren van begin tot eind een bedrijfsuitje, klantendag, zakenrelaties en studentengroepen. De Rotterdamse Haven is 24/7 in beweging en wij kunnen u dat laten zien!

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.