Business Breakfastclub

Op donderdagochtend 19 december wordt u ontvangen in Alblasserdam. Het team van Sissl staat voor u klaar om u met warmte te onthalen voor het Kerstontbijt deze ochtend van 8.00 – 9.30 uur.

Wil je weten wat Sissl voor uw bedrijf kan betekenen? Bel hen gerust of spreek hen aan tijdens een ontbijt van de Business Breakfastclub.

Over Sissl:

Sissl is een marketing, communicatie en events bureau. 

“Elke onderneming begon bij een ondernemer met een doel en een passie. Wij begrijpen daarom dat de marketing vaak op de tweede plaats komt. Voor die ondernemers zijn wij er. Sissl wil gedreven mensen helpen groeien: marketing maken voor ondernemers met passie. “

Het team van Sissl bestaat uit jonge mensen met ambitie en hart voor de zaak. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en die kun je onder andere vinden in de mode, de entertainmentindustrie, detachering, de horeca en scheepvaart en daar ligt hun kracht. Individuen kunnen elkaar aanvullen en samen wordt dat één geheel. De krachtpatsers van Sissl gaan tot het uiterste om oplossingen te bieden die echt bij hun partners passen. Door echt te luisteren, vinden ze de unieke drijfveer die een zaak beweegt en vervolgens vergroten ze die drijfveer uit.

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.