Business Breakfastclub

Always Open for Good Times

De gasten van McDonald’s staan centraal bij elke keuze die ze maken. Samen met haar franchisenemers en restaurant teams werken ze er elke dag aan om de ruim 3,2 miljoen bezoekers per week good times te bieden met lekkere producten, excellente service en een plek waar je je altijd welkom voelt.
In 1971 opende Mc Donald’s de eerste Europese vestiging in Nederland. Met 250 restaurants zijn zij altijd dichtbij en geworteld in de maatschappij. Zo zijn ze al 35 jaar hoofdpartner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Veel franchisenemers zetten zich bovendien lokaal extra in voor het Kinderfonds.


Op donderdagochtend 24 september ontvangen wij u met veel plezier bij Mc Donald’s Capelle aan den IJssel.

Wat ontzettend fijn dat het team van Hikmet Reyhan ons, ondanks alle maatregelen rondom Corona, wil en kan ontvangen. Hoe we je gaan ontvangen, blijft nog even een verrassing.
Omdat ieders welzijn van belang is, zijn de richtlijnen van de overheid bepalend, daarom krijgt iedereen een geplaceerde plek toegewezen in het restaurant.
Hikmet en zijn team doen er alles aan om ons te laten genieten van een heerlijk ontbijt, en gelijktijdig kun je bijpraten met de andere leden van onze mooie businessclub.
Mc Donald’s Capelle aan den IJssel is een belangrijke partner voor het Huis, wij vertellen jullie daar graag meer over!

Wij hopen jullie weer te ontmoeten en rekenen op je komst op 24 september.

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.