Business Breakfastclub

Kerst ontbijt bij jou thuis

De hele wereld voelt nog steeds de beperkingen door Corona, maar de zorg voor een ziek of zorgintensief kind gaat gewoon door. Om een warm thuis te blijven bieden voor gezinnen in een moeilijke periode, is jouw hulp aan het Huis van onschatbare waarde. Helaas kunnen we voor het kerstontbijt van de Business Breakfastclub in december niet fysiek bij elkaar komen in een van de RET remises. Daarom zorgen Maddy Bolhuis en Jeroen Hermsen van de RET graag in deze donkere dagen op donderdag 17 december voor een kerstgevoel in de vroege ochtend: het kerstontbijt aan huis voor het Huis. Met nog een digitale verrassing.

We komen dan een ontbijtje bij je brengen op kantoor of thuis, afhankelijk van waar je werkt. Uiteraard mag je ook voor je collega's of voor je partner een ontbijtje mee bestellen à € 25,-. Wij vragen je bij het aanmelden om het adres door te geven waar op donderdagochtend 17 december het ontbijt bezorgd kan worden. Op deze manier hebben we toch allemaal een lekker kerstontbijt en steunen we met z’n allen het Huis!

Wij kijken er naar uit. Meld je snel aan, wij hopen dat veel BBC leden het initiatief omarmen en ‘samen’ gaan ontbijten.

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.