Business Breakfastclub

Wat was het leuk om met elkaar aan de Pubquiz te gaan. Het inspireerde Eric van Abbe, van restaurant het Schielandshuis, om met Natasja een leuke bijeenkomst te bedenken. 
 
Op donderdag 25 maart van 16:30 -18:30 uur, hopen we dat de maatregelen alweer zover versoepeld zijn dat we dan misschien samen kunnen komen, maar anders gaan we online met elkaar bingoën. 
 
Deelnemen aan dit event kost je de gebruikelijke bijdrage van € 25,01. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en maken we er een feestje van. Wil je extra bingokaarten bestellen? Dat kan! Deze kosten €2,50 per stuk. Na het aanmelden ontvangt je in de week voorafgaand aan het event je bingokaart(en). Om er een echt een feestje van te maken kun je de Business Breakfast borrel box bestellen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag je naam, adres en telefoonnummer vermelden bij het bestellen zodat de boxen goed bezorgd kunnen worden. 

Dit event is ook voor niet-leden van de Business Breakfast Club! 

Restaurant het Schielandshuis
Restaurant het Schielandshuis is dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam. Hier kun je als vanouds weer eten en onthaasten. In het ‘Huis van stad’ staat de stoere keuken van Rotterdam centraal: Eerlijk, no-nonsense en met lokale producten. In de inrichting van de brasserie en de stadstuin is de rijke historie vermengd met de sfeer en materialen van een hypermoderne stad. Hier kun je terecht voor een lekker ‘bakkie’ koffie van Rotterdamse koffiebranders (met of zonder taart), een lunch of een goed gesprek en een glas wijn. Ook voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst, een ‘after work’ borrel of bruiloft, is dit de perfecte plek.

Wij kijken er naar uit. Meld je snel aan via de site, wij hopen dat veel BBC leden het initiatief omarmen en ‘samen’ gaan bingoën. 

Met hartelijke groet, 

Stuurgroep BBC
Karin van Elten, Natasja Jongenotter, Diana Schultz, Annelies van ’t Hoff, Maddy Bolhuis, Kees Weerheim, Leonie van Gorcum, Karin Wagenaar, Irma de Winter en Carin Broere

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.