Business Breakfastclub

Na de geslaagde “Bingo met een goed gevoel” hebben we deze maand opnieuw een leuke bijeenkomst in petto op donderdag 29 april a.s. van 8.00 – 9.30 uur

We blijven elkaar nog even online zien, gaan met elkaar netwerken en bieden een bijzondere workshop aan: Storytelling, verzorgd door Vertelschool Rotterdam. Wil je met souplesse en enthousiasme het verhaal vertellen dat bij jou past; wil je dat de mensen die naar je luisteren onthouden wat je zegt? Dat ze zich geïnspireerd voelen nadat ze je hebben horen spreken? En last but not least: de BBC-leden op een andere manier (beter) leren kennen?

Sandra de Haan, eigenaar, oprichter en Vertelleraar van Vertelschool Rotterdam verzorgt graag een workshop ‘storytelling’! Zij is dol op verhalen en helpt je graag om de jouwe te leren vertellen. Ook gaan we online uiteen in breakout rooms, zodat je op een informele manier kunt netwerken met de andere aanwezigen. Meld je aan voor deze inspirerende bijeenkomst, voor de gebruikelijke bijdrage van €25,01 voor het Huis, en ontdek de verhalen die jou inspireren. Sandra is er klaar voor en heeft er ongelofelijk veel zin in! 

Over Vertelschool Rotterdam: 
De Vertelschool Rotterdam zorgt voor sterke teams door het ontdekken van het gemeenschappelijke verhaal. Hoe? Alle medewerkers vertellen over hun trotsmomenten op het werk. Samen halen we daaruit waar ze als team of organisatie voor staan. Die overkoepelende boodschap, uitgedragen in combinatie met ieders persoonlijke verhaal over hun werk, maakt ze tot inspirerende ambassadeurs voor de organisatie en persoonlijk betrokken collega's. Daar doen wij het voor. 

Graag tot donderdag 29 april!

Met hartelijke groet, 

Stuurgroep BBC
Karin van Elten, Natasja Jongenotter, Diana Schultz, Annelies van ’t Hoff, Maddy Bolhuis, Kees Weerheim, Leonie van Gorcum, Karin Wagenaar en Irma de Winter

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.