Business Breakfastclub

Tradities zijn er om in ere te houden; daarom nodigen wij je van harte uit bij de traditionele Barbecue bij Lommerrijk, op woensdag 25 augustus a.s.

Monique Delfgaauw en haar team kijken er naar uit om je te mogen ontvangen.

 

Want wat ís het toch een heerlijke plek daar aan de Berge Plas! Bij Lommerrijk schuif je dit keer aan voor een barbecue op het knapste terras aan de Bergse Plas in Hillegersberg chez Lommerrijk. Voor het tweede seizoen een heerlijk terras op één van de knapste groene plekjes onder de Kastanjebomen direct aan het water. Mocht het weer het onverhoopt niet toelaten om buiten te zitten dan zullen we het naar binnen verplaatsen. En wist je dat je als bedrijf of familie dit unieke terras exclusief kunt afhuren voor jouw bedrijfsborrel/bbq/verjaardag (30-80 personen)? Tot eind augustus is het exclusief afhuren mogelijk op maandag t/m donderdag en de gehele maand september alle dagen! Dus heb je nog iets te vieren met je medewerkers/relaties of familie in augustus of september….? Dan is dit een gouden tip.

PROGRAMMA 25 AUGUSTUS A.S.
17.30 – 18.00 uur Ontvangst/Borrel

18.00 – 18.15 uur Welkomstwoord

18.15 – 19.00 uur Activiteit (laat je verrassen!)

19.15 – 21.00 uur Barbecue

 

OVER LOMMERRIJK

Tja…wie kent Lommerrijk niet? Iedereen heeft wel een beeld bij dit bedrijf wat al sinds 1890 uniek gelegen is aan de Bergse Plas in Hillegersberg. Wat niet iedereen nog weet is dat Lommerrijk in 2019 de gehele benedenruimte heeft verbouwd en in januari 2021 de gehele bovenetage een heel nieuw jasje heeft gekregen. Werkelijk alles is daar vernieuwd met een geheel nieuw eigentijds interieur, allernieuwste ventilatie-luchtbehandeling welke virussen doodt en geheel nieuw licht en geluidsinstallatie. De 5 ontvangstruimtes zijn geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen van 25 – 275 personen.