Business Breakfastclub

Het eerstvolgende ontbijt van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam vindt plaats bij de glazenwasser van Rotterdam en omstreken. We zijn namelijk 28 maart 2019 te gast bij Glazenwasserij van Elten B.V.  

Hans de Roodt en Karin van Elten (voorzitter BBC), zetten hun ramen (en deuren) open voor een kijkje in hun keuken.

Programma:

08.00 - 08.20 uur:

Ontvangst bij Glazenwasserij van Elten

08.20 - 08.30 uur:

Welkomstwoord door Karin van Elten

08.30 – 09.30 uur:

Netwerken en ontbijten

09.30 uur:

Einde bijeenkomst

Het is niet makkelijk om met veel auto’s tegelijk bij de glazenwasserij te parkeren. Na uw aanmelding (uiterlijk woensdag 27 maart) hoort u waar u uw auto kan parkeren. Wij verzoeken u vriendelijk om deze aanwijzingen op te volgen. Een en ander wordt namelijk afgestemd met ondernemers in de buurt. Het kan inhouden dat u maximaal 5 minuten moet lopen naar de glazenwasserij.

 

Glazenwassers met een professionele kijk op de zaak

Glazenwasserij Van Elten is gespecialiseerd in de zakelijke markt. Zij werken voor bedrijven, retailers, zorginstellingen en regionale overheden. Zij nemen hen alle zorg uit handen voor een representatief pand. Alle disciplines die uw uitstraling bepalen, hebben zij in eigen huis. Van het periodiek wassen van de ramen tot en met het professioneel reinigen van uw gevel. Ook meer gespecialiseerde activiteiten behoren tot hun werkterrein; bijvoorbeeld het reinigen van zonnepanelen of het verwijderen van een graffiti.

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.