Best Business Friends

Op donderdag 12 december 2024 organiseren Voscon en Circulo (de nieuwe naam van Flax.Connect) de kerstborrel voor het huis. Als locatie is gekozen voor het Theater Café van de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen, gelegen aan de Schiedamseweg 51,
10 minuten lopen vanaf Metro Vlaardingen Centrum, of betaald parkeren in het centrum van Vlaardingen. Daar genieten wij van een drankje en een borrelplank met Italiaanse specialiteiten. U bent welkom tussen 16.00 en 18.00/18.30 uur. De kerstborrel wordt georganiseerd door Voscon, Circulo (drank) en Tovino (hapjes). Kosten € 25 per persoon.

Na afloop van de borrel bestaat er de mogelijkheid om gezellig te dineren bij Georgies Bar & Kitchen aan de Hoogstraat 158 in Vlaardingen. Dit is op loopafstand van de Stadsgehoorzaal. Georgies biedt ruimte aan maximaal 38 gasten. We worden ontvangen met een glaasje bubbels en genieten van een 3 gangen menu. We starten met een assortiment van voorrechten (shared), als hoofdgerecht volgt een tournedos met overheerlijke gamba’s. We sluiten af met een granddessert. Wijn, bier, fris, koffie en thee is inclusief. Mogelijke dieetwensen of allergieën dienen vooraf te worden opgegeven. Vaste prijs voor dit totaal diner bedraagt € 75 per persoon.

De businessclub stuurt na afloop een factuur. De borrel + diner gasten ontvangen een factuur van € 100,- persoon.

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.