Business Breakfastclub

Op donderdag 27 juni a.s. ontvangen wij u met veel plezier bij een lid van het éérste uur, Dilek Saruhan-Yildiz van SAB Trading. Met veel enthousiasme ontvangt gastvrouw Dilek en haar medewerkers u in hun saleskantoor Europa, gevestigd aan de Hongkongstraat 61 te Rotterdam (Bedrijvenpark Rotterdam Noord-West).

Zij kijken er naar uit om u een update over het bedrijf SAB Trading te geven, waar vanaf nu alles in het teken staat van hun nieuwe merk vrachtwagenonderdelen BAGEN.  

Deze ochtend zult u verwend worden met een overdadig Turks ontbijt; en bij mooi weer staan de statafels buiten voor u klaar! 

Programma:

08.00 uur:

Ontvangst bij BAGEN

08.20 uur:

Welkomstwoord door Natasja Jongenotter (Manager Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam), Karin van Elten (voorzitter BBC) en Dilek Saruhan-Yildiz (BAGEN).

08.35 – 09.30 uur:

Ontbijten en netwerken

09.30 uur:

Einde bijeenkomst

“Wij vinden, naast het mooie doel dat deze businessclub bedient, het persoonlijke contact erg belangrijk. Vaak gaat het ook om gunnen en het is zo mooi dat er in de netwerkclub van de BBC de gunfactor heel hoog is. Wij ontvangen de leden van de BBC dan ook graag bij ons, en zullen u met Turkse gastvrijheid welkom heten”, licht Dilek toe. 

Over BAGEN 

BAGEN is de onderdelentak voor zwaar commercieel vervoer zoals vrachtwagens, bussen en trailers. In de fabriek in Konya (Turkije) produceert SAB stuur- en suspensie onderdelen welke onder eigen merk BAGEN wordt verkocht. Zij verkopen inmiddels aan 7 originele bus- en vrachtwagenmerken. Verder wordt er aftermarket in meer dan 55 landen over 5 continenten verkocht.

Check hier de BAGEN corporate video

 

 Bagen logo

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.