Business Breakfastclub
Op donderdagochtend 26 september a.s. nodigt Jacco Scheer van Smart Visie u, in samenwerking met Kees Weerheim van BHVNederland, uit bij Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord (Trimpad 4 in Vlaardingen). Een locatie met een centrale ligging aan de rand van Rotterdam, dicht bij de snelweg met voldoende parkeergelegenheid.
Beide partijen hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, zij dragen dat graag aan u over en lichten toe hoe zij samenwerken.
U krijgt deze ochtend een kijkje op de locatie van het Rode Kruis, waar o.a. de rolstoelvervoer bussen en een kleine meldkamer te zien zijn.
Na het ontbijt is er gelegenheid tot het kennis maken met reanimeren.

Het programma is als volgt:
08.00 - 08.15 uur:
Ontvangst bij Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord
08.15 - 08.30 uur:
Welkomstwoord door Jacco Scheer, Smart Visie, en Kees Weerheim, BHVNederland
Welkomstwoord door Natasja Jongenotter, Manager Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam
Welkomstwoord door Karin van Elten, voorzitter Business Breakfastclub
08.30 – 09.10 uur: 
Netwerken en ontbijten
09.10 uur: ‘Kennis maken met reanimeren’
09.30 uur: Einde bijeenkomst

Over Smart Visie
Een slimme en integere partner die u begeleidt met de financiële zaken van uw onderneming. Altijd en overal inzage in uw administratie en de ontwikkelingen van uw onderneming.
Smart Visie wil graag met u samenwerken, zodat u op een efficiëntere manier uw financiën kunt regelen. Onze insteek is het aangaan van een langdurige relatie, waarbij wij een echte verbeterslag maken en samen uw onderneming leiden naar de gestelde doelstellingen.

Over BHVNederland
BHVNederland verzorgt praktijkgerichte, op maat gemaakte en doeltreffende trainingen waarbij de cursist centraal staat. BHVNederland verzorgt trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en AED en richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. De missie van BHVNederland is bedrijven en personen in Nederland bewust maken van risico’s op het gebied van Brand en EHBO.
Maak kennis met BHVNederland, kwaliteit door kennis.

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.