Business Breakfastclub

”Vind structuur waar je woont, werkt of leeft, en cultuur als persoonlijkheid. Want jij bent natuurlijk gewoon door van nature ongewoon te zijn.”


Dit zijn de eerste regels van onze Spoken Word. Een Spoken Word is een kunstuiting, een gestructureerde kunstvorm dat een verhaal vertelt dat vertelt dient te worden. Een verhaal over InnerVida. Maar vooral… een verhaal over jou.


De OntplooiingsArchitecten van InnerVida zijn echte InnerVators op het gebied van duurzame ontplooiing van mens en organisatie. We maken het ongewone gewoon doordat we de natuur van de mens weer terugbrengen in de structuur en cultuur van teams en organisaties.
Wij geloven in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker en succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken.


Immers, als mens ben je gelukkig als je doet wat je het allerliefste doet, als je doet waar je goed in bent. En als je begrijpt wie je bent, wat je als mens drijft en hoe je je doel kunt bereiken, is het bewegen richting je persoonlijke doel, het doel van je team of strategie van je organisatie een stuk gemakkelijker.

Ontplooi de wereld, begin bij jezelf.

Ik, het InnerVida team en de wethouder van Gemeente Lansingerland Kathy Arends ontmoeten je graag op het BBC ontbijt in het Ondernemershuis te Lansingerland (onderdeel van gemeentehuis van Lansingerland) Tobias Asserlaan 3 te Bergschenhoek.


Een ongewoon gewoon ontbijt op een toffe plek grenzend aan de rand van Rotterdam. Je auto kun je dus lekker parkeren zonder te betalen en een plekje zoeken is niet nodig… er is plek genoeg.
Graag gaat Wethouder Kathy Arends met je in gesprek over de kracht van ondernemerschap en genieten we van een heerlijk ontbijt geserveerd door een lokale ondernemer.

Ik en mijn team kijken ernaar uit je te ontmoeten op donderdag 31 oktober voor een ongewoon gewoon leuk en gezellig ontbijt.

www.innervida.nl

Hartelijke groet,

Tatiana van Rijswijk-Koot
Founding Mother

Aanwezigen

Je moet ingelogd zijn om alle aanwezigen te zien.