Best Business Friends
Geef een nachtzoen of misschien wel meer?

Geef een nachtzoen of misschien wel meer?

Door een nachtzoen te sponsoren, geeft u iets van onschatbare waarde!

Nog even samen de tafel van drie oefenen. Een spelletje spelen. Even knuffelen voor het slapengaan. Een nachtzoen.

Het lijken vanzelfsprekende momenten vlak voor bedtijd, maar ze zijn van onschatbare waarde. Zeker voor een ziek kind dat wekenlang in een ziekenhuis ligt en wil dat papa, mama, broertje of zusje in de buurt zijn.

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam maakt deze momenten mogelijk voor een kind dat in het naastgelegen Erasmus MC-Sophia verblijft. Zo kan een gezin dat verder weg woont, toch dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode. Dit kan alleen dankzij de inzet van ruim 175 vrijwilligers en donaties van particulieren en ondernemers. Ondernemers zoals u.

Sponsor 1 nachtzoen … of 1001

De kosten van een overnachting in het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam bedragen 75 euro, waarvan de familie zelf slechts 15 euro betaalt. Voor de rest van het bedrag, ongeveer 60 euro per nacht zijn we volledig afhankelijk van donaties. Door een overnachting te sponsoren, maakt u een nachtzoen mogelijk voor een kind dat in het Sophia Kinderziekenhuis ligt.

U als lid van de BBC maakt het middels uw lidmaatschap alleen al 5 nachtzoenen mogelijk. Als u naar alle ontbijtjes komt zijn dit al 9 nachtzoenen, komt u ook naar de borrels dan komt u in totaal op ongeveer 10 nachtzoenen.
U begrijpt dat de BBC voor het Huis een belangrijk netwerk is, jaarlijks helpt de BBC het Huis met gemiddeld 1100 nachtzoenen. Dit betekent dat er 3 kamers het hele jaar betaald zijn.

Mogelijk wilt u als ondernemer meer weten over nachtzoenen en hoe dit eventueel zit met de belastingen?
De manager van het Huis informeert u daar graag over, zij of haar vervangster is tijdens de ontbijtjes aanwezig. U kunt dan een afspraak met haar maken.

Wilt u liever sneller contact, u kunt haar ook mailen via n.jongenotter@ronaldmcdonaldhuis.nl

U kunt ook kijken op www.geefeennachtzoen.nl

 

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.