Best Business Friends
Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis

Als netwerk willen wij steun bieden aan deze ouders en gezinnen. Deze steun bieden kan op verschillende manieren, ons netwerk doet dit door events te organiseren en de opbrengst van het lidmaatschap en de events aan het Huis te doneren. Daar komt dan ook onze slogan, netwerken met een goed gevoel vandaan.

Ons netwerk bestaat uit vele betrokken ondernemers met name uit Rotterdam en omgeving. Grote bedrijven en kleine bedrijven, voor iedereen is er een plaats.

Wij vinden het echt fijn als u lid wordt.

Elk lid is ook lid om zijn eigen redenen, de een heeft ervaring met het Huis door een ziek kind, een ander is lid geworden omdat ze een zakelijk bezoek aan het Huis gebracht hebben. Het Huis en hetgeen zij doet en de betrokkenheid bij het Huis is dan ook echt de verbindende factor.

De BBF heeft momenteel 110 leden, gemiddeld komen er 50 leden naar een event, u ontmoet altijd een bekende en er is altijd een warm welkom.

Een event is altijd op een andere locatie, ergens bij een van de leden. Hij/ zij zal uw gastvrouw zijn en u krijgt dan altijd informatie over het bedrijf waar u bent. U kan dus altijd een kijkje krijgen in de keuken van een ander bedrijf. In de afgelopen jaren waren wij al te gast bij vele bedrijven, denk hierbij aan een rondleiding van de RET, een bezoekje aan de gemeente Rotterdam in het gebouw de Rotterdam. Elk jaar in augustus hebben wij een bbq in Lommerijk en in november ontbijt u in het Huis en kunt u daar op dat moment ook een rondleiding krijgen.

Wij denken dat wij een leuk en enthousiast en betrokken netwerk zijn waarbij wij het fijn vinden u als lid te mogen ontmoeten.

Meer informatie of zo enthousiast dat u een keer wil mee ontbijten?
U kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.