Business Breakfastclub
Het ontbijt op business niveau

Het ontbijt op business niveau

Iedere laatste donderdag van de maand van 08:00 – 09:30 ontbijten we bij een aangesloten lid. Tijdens de bijeenkomst presenteert de gastheer/gastvrouw zijn/haar bedrijf aan de aanwezigen.

Het ontbijt is een middel om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. 
Investering ontbijt € 25,00 per persoon per ontbijt.

De Stuurgroep van de Business Breakfastclub houdt graag rekening met de begrotingen en budgetten van uw organisatie. Daarnaast bieden wij al onze leden gelijke kansen en mogelijkheden. Waar bij andere Breakfastsclubs de gastheer/gastvrouw het ontbijt van de aanwezigen voor rekening neemt, doen wij in Rotterdam dat geheel op onze eigen wijze. Iedere deelnemer aan het ontbijt betaalt € 25,00.  

Waarom?

Ons gemeenschappelijk doel is het financieel ondersteunen van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. De kosten voor het organiseren en financiëren van een ontbijt voor alle leden loopt al gauw op naar € 2.000,00. Wij geloven dat u net als wij vindt dat per persoon een vastgesteld bedrag betalen efficiënter en effectiever is. 

Wij geloven in de kracht van gelijkheid. Ieder lid heeft dezelfde kansen en mogelijkheden. Door deze invulling, heeft ieder lid de mogelijkheid als gastheer/gastvrouw op te treden en zijn/haar bedrijf te presenteren.

Organiseert u een volgend ontbijtje?

Maandelijks ontbijten wij op een andere locatie. De mogelijkheid om uw bedrijf eens in de spotlights te zetten.

De kracht van onze BBC is dat wij maandelijks op een andere locatie ontbijten. Elk ontbijtje is daardoor anders en uniek. Vind jij het ook leuk om eens een ontbijt voor ons netwerk te organiseren en uw bedrijf in de spotlights te zetten? Dat kan. Als gastheer en gastvrouw maakt u zelf de keuze voor de locatie waar u uw ontbijt organiseert. Dat kan in uw eigen bedrijf of wellicht samen met een ander lid op een unieke locatie.

Alles is mogelijk.

Wilt u meer weten? Mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mamascreen produceerde een intrigerende film voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. De film toont de diversiteit aan sponsoren en laat zien dat je geen directeur van een groot bedrijf hoeft te zijn om sponsor te worden; iedereen kan op zijn eigen manier iets betekenen voor een ziek kind en zijn ouders.

Benieuwd? klik HIER

Ik ben niet zo'n ochtendmens maar voor de ontbijtjes van de BBC sta ik met alle liefde vroeg op.