Best Business Friends
Events op business niveau

Events op business niveau

Elk kwartaal organiseren wij een event.

Het event is een middel om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. 
Investering event tussen de € 50,00 en €250,00 per persoon per keer. Dit is afhankelijk van de locatie, het soort event en het bedrag dat voor ons gesponsord wordt.

De Stuurgroep van de Best Business Friends houdt graag rekening met de begrotingen en budgetten van uw organisatie. Wij proberen de events daar dan ook op af te stemmen.  

Waarom?

Ons gemeenschappelijk doel is het financieel ondersteunen van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

De BBF organiseert steeds een ander soortig feestje

De kracht van onze BBF is dat wij regelmatig een vernieuwende bijeenkomst hebben. De ene keer een hele dag, de andere keer een middag of een avond. Hierdoor willen wij iedereen de kans bieden bij de events aanwezig te zijn. Tijdens deze events heeft u ruim tijd om met de medeondernemers kennis te maken en te netwerken. Het mag… het hoeft niet.

Jaarlijks is organiseren wij een golftoernooi en een BBQ bij Lommerrijk, de overige 2 events zijn wisselend.

Heeft u als lid een goed idee? Laat het ons dan zeker weten, meedenken wordt enorm op prijs gesteld.

Alles is mogelijk.

Wilt u meer weten? Mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mamascreen produceerde een intrigerende film voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. De film toont de diversiteit aan sponsoren en laat zien dat je geen directeur van een groot bedrijf hoeft te zijn om sponsor te worden; iedereen kan op zijn eigen manier iets betekenen voor een ziek kind en zijn ouders.

Benieuwd? klik HIER

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.