Best Business Friends
Terugblik op ontbijt bij The Hospitality Club

Terugblik op ontbijt bij The Hospitality Club

en meer over ontwikkelingen in het Huis

Tijdens de bijeenkomst op 21 februari jl. waren wij met onze leden te gast bij The Hospitality Club in het Westelijk Handelsterrein, waar Eric van Abbe en Rita Williams ons lieten proeven van de ‘Urban Retreat’.

Eric vertelde vol trots over zijn evenementenlocatie, waar de 'op maat' evenementen in het oude pakhuis plaatsvinden, ook icm de stadstuin bij de Zweedse Kerk, hij noemde het "de verborgen pareltjes"! Tot december 2020 zit The Hospitality Club sowieso nog in het Westelijk Handelsterrein, maar ivm herbestemming van het gebied gaat The Hospitality Club daarna op zoek naar een nieuwe mooie historische locatie in Rotterdam.

Geweldig gebaar is dat een deel van de omzet van The Hospitality Club van de laatste week februari aan de HomeRide en het Ronald McDonald Huis is geschonken!

Natasja Jongenotter praatte de aanwezigen bij over de ontwikkelingen in het Huis: vervanging van de bedden (oude bedden krijgen een herbestemming in een RMcDH in Kiev), het opknappen van de kamers ism Juulke Broos van Sprank Interieurprojecten, het onderzoek naar een transitiehuis en care mobile en de komende Homeride.

De Homeride, 22-23 juni 2019, waar Eric van Abbe als begeleider op de motor, en Peter van Koppen als chauffeur meegaan.

Ook was er spreektijd voor de heren van de Lionsclub Alblasserwaard en de Willem IV Rally (18 mei 2019):
de rally waar 30 equipes aan meedoen en de opbrengst opnieuw ten goede komt aan ons Huis! www.willemivrally.nl

 

 

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Fotografie: Mirjam Lems 

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.