Best Business Friends
Terugblik op ontbijt bij Eneco

Terugblik op ontbijt bij Eneco

Veranderende energiewereld, Homeride en Rotterdamse sokken
Op donderdagochtend 23 mei zette Eneco haar deuren wagenwijd open voor de leden van Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en de sponsorpartners van Rotterdam Topsport.

Gastheren en -dames van Eneco, René van der Tak en Sanne van Breukelen en collega’s namen ons mee in de veranderende energiewereld en de mobiliteitstransitie.

Na een warm ontvangst en mooie woorden door Hans den Oudendammer, Natasja Jongenotter en Karin van Elten kregen de 65 aanwezigen een presentatie van Fieke Rijkers en Wico van der Sluis van Eneco waarin de rode draad vanuit de visie is: “het waarmaken van het klimaatakkoord zodat de foodprint gereduceerd wordt en past op één wereldbol”. Het persoonlijke verhaal van Wico over zijn ervaring met de Ronald McDonald Vakantiehuizen was ontroerend en raakte de aanwezigen.

Natasja deed eveneens de oproepen om haar te sponsoren voor de HomeRide en om de Rotterdamse sokken, ten bate van het RMcDH en geleverd door Edwin Bos van Promar Sales, te bestellen.

Na een rondleiding door het duurzame pand van Eneco, of het bijwonen van de informatiesessie Wet Milieubeheer, gingen de gasten weer vol inspiratie aan het werk.

Fantastisch om te zien dat zoveel partijen het maatschappelijk doel Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam samen met partners en bedrijfsleven ondersteunen.

De verbinding met de sponsorpartners van Rotterdam Topsport was ook zeer waardevol, bleek uit de reacties van de gasten.

Graag tot ziens bij de volgende ontbijtbijeenkomst op donderdag 27 juni bij BAGEN (voorheen SAB Satellite), waar Dilek Saruhan-Yildiz onze gastvrouw is.

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Fotografie: Mirjam Lems 

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.