Best Business Friends
Terugblik op ontbijt bij Innervida OntplooiingsArchitecten

Terugblik op ontbijt bij Innervida OntplooiingsArchitecten

met een vooruitblikt op 2020, wanneer het Huis 35 jaar bestaat!

“Wat een eer”, zegt Tatiana van Rijswijk-Koot, “InnerVida Ontplooiingsarchitecten mocht het maandelijkse ontbijt van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam deze maand verzorgen. Zo'n 50-tal ondernemers bij ons te gast in de Gemeente Lansingerland. Inspiratie ten top en gemotiveerde ondernemers die allen bijdragen aan het goede doel.”

In het welkomstwoord van manager van het Huis, Natasja Jongenotter, werd vooruitgeblikt op de komende verbouwing van het Huis, en op de plannen en activiteiten voor 2020, wanneer het Huis 35 jaar bestaat!

Het was een mooie en bijzondere ochtend waar wethouder Kathy Arends de aanwezigen meenam in de ontwikkelingen in de bruisende en ondernemende Gemeente Lansingerland en waar de lokale ondernemers, InnerVida in het bijzonder, in het OndernemersHuis voor verbintenis zorgen.

Bekijk onderstaand de fotoreportage van Mirjam Lems.

Meer weten over InnerVida? “We maken het ongewone gewoon doordat we de natuur van de mens weer terugbrengen in de structuur en cultuur van teams en organisaties. Ontplooi de wereld, begin bij jezelf en ontdek het in deze video”.

 

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Fotografie: Mirjam Lems 

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.