Business Breakfastclub
Terugblik BBC Borrel, powered by Spido en Delibert

Terugblik BBC Borrel, powered by Spido en Delibert

Vrijdagmiddag 26 juni jl. ontvingen wij een gezellig clubje BBC leden voor een cocktailparty met lekkere hapjes. 

Een superleuke borrelmiddag, georganiseerd door Spido en Delibert. Vrijdag maakt hij voor ons heerlijke hapjes, een echte proeverij en gaf met zijn bevlogen team de mogelijkheid om achter de schermen van het cateringbedrijf te kijken.

Bert de Lange en zijn team hadden hun ideale coronaproof locatie geheel tot onze beschikking gesteld. Al 27 jaar is Bert, naast een toeleverancier te zijn van ontbijt, lunch en  borrelproducten voor de hotel, uitvaart, zorg en congreswereld ook eigenaar van de Delibert webwinkel. Vol passie vertelde Bert over de diverse mogelijkheden.

Natasja Jongenotter sprak ons bij over de moeilijke corona periode in het Huis. En zij bedankte de leden voor de onaflatende steun en hartverwarmende initiatieven om het huis te blijven ondersteunen.
De saamhorigheid en steun aan het Huis was de afgelopen maanden, en zeker ook deze middag, prachtig voelbaar en zichtbaar. 

Bartender Max van Spido, maakte speciaal voor ons een gave cocktail in onze netwerkkleuren, en vertelde mede namens Leonie van Gorcum en Leo Blok, wat zij naast de rondvaarten allemaal nog meer doen, zoals de Night Cruises en hij liet ons de heerlijke BBC cocktail proeven. 


 

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Ik ben niet zo'n ochtendmens maar voor de ontbijtjes van de BBC sta ik met alle liefde vroeg op.