Business Breakfastclub
Terugblik op ontbijt bij het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Terugblik op ontbijt bij het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

met een vooruitblikt op 2020, wanneer het Huis 35 jaar bestaat!

Donderdag 28 november jl. bezochten de leden van de BBC de plek waar we het allemaal voor doen: het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam!

Tijdens het ondertussen traditionele ontbijt werd (hernieuwd) kennis gemaakt met de magie van het Huis, door te luisteren naar de verhalen van vrijwilliger Martha, die zich al 13 jaar inzet voor de ouders in een voor hen moeilijke en zware periode. Ook hoorden wij het emotionele verhaal van Geertje, één van de gasten, die in het Huis verblijft vanwege de vroeggeboorte van hun kindje. Geertje en haar man krijgen veel steun van de lieve vrijwilligers in het Huis, en bedankte de leden met warme woorden voor het mooie initiatief en hun bijdrage via de Business Breakfastclub.

Natasja presenteerde de belangrijke data voor 2020, waaronder 20 februari De Watertorenloop, 27 maart Fondsenwervend feest in Fort 1888, 9 mei Willem de IV Rally en 25-31 mei ‘You Never Eat Alone’; allen bedoeld om extra geld in de te zamelen voor het Huis.
Het ontbijt deze ochtend werd aangeboden door Irma de Winter (Industrieel Toerisme) en Karin Wagenaar (Dynamic Forwarding), 2 dames die naast het lidmaatschap van de BBC, zich ook belangeloos inzetten in de Stuurgroep.

Voor de geïnteresseerden werd er een kleine verkorte rondleiding aangeboden in kleine groepjes, en kreeg men een voorproefje op de geplande renovatie van de kamers en de plannen voor het komende jaar. Het jaar 2020 belooft een mooi jaar te worden voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam!

 

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Fotografie: Mirjam Lems 

Ik ben niet zo'n ochtendmens maar voor de ontbijtjes van de BBC sta ik met alle liefde vroeg op.