Best Business Friends
Terugblik op de Online Nieuwjaars PubQuiz Show

Terugblik op de Online Nieuwjaars PubQuiz Show

Rotterdam Business Events

Een Online Nieuwjaars PubQuiz Show, aangeboden door Rotterdam Business Events

Op woensdagmiddag 27 januari was de eerste BBC meeting van het jaar 2021. Een Online Nieuwjaars PubQuiz Show, aangeboden door Rotterdam Business Events.

Vooraf werd er al lekker gekletst en een drankje gedronken.
Na het welkomstwoord door Danielle de Wilde en Natasja Jongenotter vertelden de aanwezigen hoe het met hen ging. Bij de een gaat het beter dan bij de ander, maar iedereen is gezond.

De pubquiz zelf was hilarisch, Natasja had 14 vragen nodig om tot een goed antwoord te komen. Na een spannende finale werd Sandra de Haan van Vertelschool Rotterdam de winnaar van de kadobon aangeboden door Rotterdam Topsport. De zonnebril is gewonnen door Els van Herk-Sondermeijer van Reisbureau Buitenlandsche Zaken en Edwin Bos van Promar Sales ging ervandoor met de VitaMand aangeboden door Reisbureau Buitenlandsche Zaken.

Na een “You never walk alone” ging ieder zijn weg.

Leuk detail, Reisbureau Buitenlandsche Zaken verkoopt momenteel VitaMandjes en soepjes en ander lekkers via een kraam bij hun zaak. Dit om de coronatijd goed door te komen. Die kraam is aan de Scheepstimmermanlaan 18 in Rotterdam. In het weekend van 30/31 januari hebben zij de winst gedoneerd aan de gedupeerde winkeliers van Rotterdam Zuid.

  

Gelukkig hebben we de foto's nog!

 

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.