Best Business Friends
Peter van Leeuwen neemt afscheid van stuurgroep

Peter van Leeuwen neemt afscheid van stuurgroep

Vanaf dag 1 lid van de stuurgroep van de BBC

Peter van Leeuwen was vanaf dag 1 al lid van de stuurgroep van de BBC. Als de man achter de social media, meedenker en ambassadeur is hij altijd enorm betrokken bij het Huis en de BBC.

Peter heeft de stuurgroep in de zomer te kennen gegeven dat hij merkt dat hij door zijn pensioen meer is gaan reizen samen met zijn Petra en minder contacten in het Rotterdamse zakenleven krijgt. Om deze reden heeft Peter zelf besloten zijn plaats in de stuurgroep op te geven, maar wel met de heel fijne mededeling dat hij zeker wel een ambassadeur van de BBC blijft, op de ontbijtjes blijft komen en ons Huis ook echt blijft steunen.

De stuurgroep dankt Peter voor zijn enorme inzet en zijn erg dankbaar voor wat hij altijd voor ons heeft weten te regelen.

Door het vertrek van Peter zijn wij op zoek naar een nieuw stuurgroeplid. Heb je interesse? En ben je ook handig met de social media? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Samen met deze ondernemers het Huis en Speeldek laten draaien, hoe mooi kan je werk zijn.